Turizam

Luskuzni hotel Park u Vrnjačkoj Banji otvara se u maju 2020.

Vrnjačka Banja uskoro će biti bogatija za još jedan luskuzni turistički objekat. Reč je o hotelu Park, čija rekonstrukcija je u toku, a koji pripada srpskom lancu A Hoteli, u čijem sastavu se nalaze i hoteli Izvor u Aranđelovcu, Grand Tornik na Zlatiboru, Sloboda u Šapcu i Garni Hotel Master u Novom Sadu.

– Hotel Park nalazi se na glavnom šetalištu u centru Vrnjačke Banje i već sada privlači pažnju turista i posetilaca. Renoviranje objekta podrazumeva proširenje sadržaja hotela i smeštajnih kapaciteta, kao i promenu spoljnog izgleda. Fasada hotela je preprojektovana i uklopljena u tradicionalne forme akademskog stila, a posebnu atrakciju čine skulpture kraljica Marije i Aleksandre Karađorđević, pozicionirane u nišama na fasadi.

Rečju, intenzivno se radi na enterijeru, tako da se naziru završni radovi – kaže za eKapiju Vesna Vlatković, PR i marketing menadžerka grupacije A Hoteli. Kako kaže naša sagovornica, nakon rekonstrukcije hotel će pored smeštajnih jedinica imati i brojne dodatne sadržaje.

– Hotel Park imaće lobi bar, restoran sa poslastičarnicom, pansionski restoran, SPA centar, salu za sastanke, konferencijsku salu i sopstveni parking. SPA centar, koji se gradi po visokim svetskim standardima i u prepoznatljivom atraktivnom stilu A hotela, sadržaće bazen, saunu, slanu sobu, relaks sobu sa tepidarijumima i prostor za masaže i tretmane – ističe Vlatković.

Za izradu projekta hotela Park bio je zadužen projektni biro Naš stan iz Beograda, a neke od kompanija koje su radile na opremanju i izgradnji su Amiga, Atlas, Oganj.

– Renovirani hotel Park raspolagaće sa 67 modernih smeštajnih jedinica različitih struktura i površina. Već sada sa sigurnošću možemo reći da će ovaj hotel, čija vrednost investicije iznosi oko 9 mil EUR, uticati na podizanje standarda smeštajnih kapaciteta najposećenije banje u Srbiji. Planirano je da ima pet zvezdica – kaže sagovornica eKapije.
Kako ističe, svi zaposleni u hotelu sa nestrpljenjem očekuju 1. maj 2020. godine, za kada je i zakazano otvaranje i kada će hotel Park primiti prve goste.

Investicije Alco grupe ovde se, kako kaže Vesna, ne završavaju.
– Na čelu grupacije A Hoteli je investitor koji je u javnosti poznat po vizionarskim projektima, a istovremeno i izgradnji najluksuznijih hotela.

Planova je mnogo, ali trenutno su predmet razmatranja kupovina hotela Slatina u Vrnjačkoj Banji i izgradnja hotela u Beogradu

Izvor
eKapija
Ključne reči
Opširnije

Najnoviji naslovi

Napišite komentar

Povratak na početak
Zatvori
Zatvori
%d čitalaca voli ovo: