Posao

Raspisan javni poziv za koncesiju Apoteke Kruševac – Na korišćenje 27 apoteka

Grad Kruševac raspisao je javni poziv za davanje koncesije za obavljanje farmaceutske delatnosti na teritoriji Rasinskog okruga. 

Koncesija se daje na period od 15 godina, a budući koncesionar dobiće na korišćenje 27 nepokretnosti u javnoj svojini Grada, a koju koristi Apoteka Kruševac.

U oglasu stoji i da će grad „u najboljoj veri“ pokušati da obezbedi da koncesionar nastavi da koristi tri nepokretnosti koje nisu u javnoj svojini Grada, pod istim ili sličnim uslovima pod kojima ih trenutno korisit Apoteka Kruševac. 

Budući koncesionar moći će da koristi i pokretne stvari u apotekama, a sa svoj strane biće u obavezi da ponudi radni odnos za najmanje 75 zaposlenih u Apoteci Kruševac. Pritom, imaće slobodu određivanja cena lekova, u skladu sa uslovima na tržištu i opštim nivoom cena lekova.

Koncesiona delatnost obavljaće se na terotiriji Kruševca, kao i u opštinama Trstenik, Brus, Ćićevac, Varvarin i Aleksandrovac.
Rok za podnošenje ponuda na adresu lokalne samouprave je 15. januar 2020. godine u 10 časova, a javno otvaranje ponuda biće održano istog dana, sat kasnije. 

Ključne reči
Opširnije

bizNetwork

Redakcija portala poslovnih vesti bizNetwork Press

Najnoviji naslovi

Napišite komentar

Povratak na početak
Zatvori
Zatvori
%d čitalaca voli ovo: