KonkursiTurizam

Otvoren konkurs za nagradu Turistički cvet 2019.

Turistička organizacija Srbije (TOS) raspisala je konkurs za dodelu nagrade Turistički cvet za 2019. godinu, najviše priznanje u oblasti turizma.  

Turistički cvet je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima u Srbiji.   Turistička organizacija Srbije je zvanični institucionalni nosilac promocije turizma Republike Srbije i svake godine dodeljuje najviše priznanje u turizmu – nagradu Turistički cvet navodi se na sajtu.  

Prijavljivanje na konkurs trajaće do 30. septembra 2019. godine.   Konkurs je raspisan u sledećim kategorijama: Turistička organizacija; Turistička manifestacija; Receptivna turistička agencija; Ugostiteljski objekat za smeštaj u dve podkategorije: ugostiteljski objekat tipa: hotel i ostali ugostiteljski objekti za smeštaj; Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.  

Od ove godine, osim stručnog žirija, o najboljima u turizmu odlučivaće i publika koja će za kandidate za nagradu moći da glasa putem onlajn formulara po završetku konkursa.  

Formular za prijavu, kao i informacije o nagradi Turistički cvet nalaze se na internet stranici turistickicvet.rs.

Ključne reči
Opširnije

Najnoviji naslovi

Napišite komentar

Povratak na početak
Zatvori
Zatvori
%d čitalaca voli ovo: